Logo animatie

Damiaanactiedag 2.0

 

21 november 2020 vanaf 10.00 uur

 

We kunnen er niet onderuit, het coronavirus is nog altijd aanwezig. Dus we blijven denken aan ieders veiligheid. Niet alleen aan die van onze patiënten maar ook aan die van jou. Daarom Damiaanactiedag 2.0. Uit veiligheid kozen we voor een onlineversie van Damiaanactiedag. Speciaal voor jullie maken we voor één dag Damiaanactie-televisie! Zo hoef je niets te missen, houden we het veilig en maken we ons samen warm voor een heel nieuw jaar vol (Damiaan)actie!

Welkom! Met een pakket

Al ontmoeten we elkaar niet in levenden lijve: Ook nu heten we je meer dan welkom! Dat doen wij in onze tijdelijke televisiestudio en jullie thuis achter de computer samen met je Damiaanactiefamily-box. Dus maak het je gezellig en dompel jezelf die dag helemaal onder in de Damiaanactiesfeer.

Damiaanactiefamily-box, wat is het?

Ons cadeau om jou te bedanken! Bestel bij je inschrijving jouw gratis Damiaanactiefamily-box vol leuks om helemaal mee te zijn met Damiaanactiedag 2.0. Zo vieren we samen, maar toch apart. Je welkomstpakket wordt per post opgestuurd en ontvang je voor zaterdag 21 november 2020.

Geen computer of internet

Ken je iemand die wilt deelnemen maar niet in je bubbel zit? Of niet over een computer beschikt. Laat het ons weten en wij zorgen voor aangepaste informatie en/of deelname. Contacteer benjamin.meersschaert@damiaanactie.be

Het programma (onder voorbehoud) van 10 tot 11.30 uur

  • Welkomstwoord
  • Live salonsessie rond ‘Actieve opsporing’
  • Onze gloednieuwe campagne
  • Workshop 1
  • Preview educatief aanbod
  • Workshop 2
  • Brussels by day

En tussendoor inspirerende klanken, muzikale pauzes en betoverde woorden vol motivatie.

Praktisch

Op zaterdag zenden we onze Damiaanactiedag live uit. We starten om 10 uur en eindigen om 11.30 uur. Wat heb je nodig? Een computer, laptop, smartphone of tablet. Een internetverbinding én geluid.

Deelnemen kan eenvoudig. We sturen je op voorhand een mailtje. Hierin vind je de link naar de uitzending. Door simpelweg hierop te klikken neem je deel. Je hoeft geen extra programma’s te downloaden. Enkel als je inschrijft ontvang je de link.

Kijk je met meerderen samen, doe dan ook dit in alle veiligheid. Kijk je met meerdere mensen samen, maar wil je elk apart een welkomstpakket ontvangen? Schrijf deze mensen dan apart in.

Contact

Line Lismont: line@damiaanactie.be
Benjamin Meersschaert: benjamin.meersschaert@damiaanactie.be

Damiaanactiedag