banner-07-voetbal-microphone-v1

De enige aanpak die werkt: doelgericht en meetbaar

De aanpak van Cmore is er in alle opzichten op gericht om jouw doelstellingen te realiseren. We gaan dus niet zomaar een video produceren.
Cmore vertrekt altijd vanuit jouw doelstelling. Die doelstelling is namelijk allesbepalend. Zo zal je een ander soort video loslaten op een potentiële klant, dan bijvoorbeeld op een trouwe klant die al jaren ervaring heeft met je product of dienst.

icon-video-strategie
icon-video-productie
icon-video-distributie

Voordelen van een samenwerking met Cmore:

Haal een videospecialist in huis

Bij aanvang van onze samenwerking duiden wij onze meest geschikte projectverantwoordelijke aan. Hij of zij zal samen met jou de videostrategie uitwerken en opvolgen. Deze videospecialist zal bovendien regelmatig communiceren (telefoon, skype, face-to-face) om vinger aan de pols te houden.

Inhoudelijk sterk

Inhoud primeert bij Cmore. Door onze journalistieke achtergrond weten we beter dan wie ook wat belangrijk is in communicatie naar specifieke doelgroepen. Jouw boodschap omzetten in verstaanbare taal voor jouw doelgroep is onze primaire zorg.

Actuele technische middelen

Drone, camerastabilisatie, autocue, multicamera, belichting, decor, ... welke video's er in jouw strategie ook aan bod komen, Cmore of haar freelance medewerkers hebben het juiste materiaal in huis. En nog belangrijker: we weten ook hoe het te gebruiken. Technisch gezien is vrijwel alles mogelijk.

Duidelijk budget

Wij houden wel van verrassingen, maar niet als het om budgettaire verrassingen gaat. Jij waarschijnlijk ook niet? Daarom spreken we vooraf een duidelijk budget af. Binnen dit budget worden de doelstellingen maximaal gerealiseerd. Zijn er budgettaire problemen, dan zullen we hierover ruim op voorhand communiceren.

Meetbare resultaten

Hoe scoort je video en worden de gestelde doelen ook effectief bereikt? Een overzichtelijk rapport geeft je maand na maand een statusupdate. Het rapport vormt ook de basis voor eventuele bijsturing in de strategie of distributie van jouw videocontent.

Eén aanspreekpunt

De projectverantwoordelijke is meteen ook jouw rechtstreeks aanspreekpunt voor ideëen, praktische opvolging, planning en feedback. Wij houden van korte communicatielijnen, met zo weinig mogelijk tussenpersonen. Alleen zo kan er snel, efficiënt en foutloos geschakeld worden.

Meer dan 50 videoprofessionals ter beschikking

Voor elke opdracht kan je rekenen op de juiste man of vrouw. Onze basis is klein, maar we rekenen dagelijks op de professionele videoskills van meer dan 50 gespecialiseerde freelance medewerkers. Zij staan klaar om aan jouw volgende video te beginnen.

Up-to-date kennis

De digitale wereld is voortdurend in beweging. Virtual reality, 360° video, artificial intelligence, ... stuk voor stuk vinden ze hun weg in de Vlaamse videowereld. Cmore volgt de ontwikkelingen op de voet op internationaal niveau, zodat jij je voorsprong kan vergroten op jouw concurrenten.

Digitaal archief

Al jouw opnames komen terecht in ons beveiligd en gemirrord archief. Zo zijn de opnames op latere tijdstippen snel toegankelijk en onmiddellijk beschikbaar voor (her)verwerking. Trouwens, ook jouw afgewerkte videobestanden komen in dit archief terecht. Wij zorgen voor jouw bestanden.