Cmore is op zoek naar jou !

Zin in een carrière vol werklust en goesting? Een carrière waarin geen dag hetzelfde is en je elke dag nieuwe dingen kan uitproberen?
Wel, dan heeft Cmore goed nieuws voor jou. Wij zijn op zoek naar jou!

Wie zoeken we precies?

In de eerste plaats zijn we op zoek naar mensen met talent én goesting. Goesting om te leren, goesting om mee te bouwen en goesting om er voluit voor te gaan.

Om onze klanten - verspreid over het hele land - te helpen bij hun livestreams, kijken we zeker en vast uit naar enkele live stream producers. Ben jij gebeten door video- en geluidstechniek? En heb je daarnaast ook kennis en/of interesse voor IT? Da's voldoende! De knepen van het vak leer je gaandeweg bij Cmore.

Ook cameramannen en -vrouwen zijn van harte welkom. Met tal van projecten in de steigers, is dit jouw kans om vanaf dag één mee te bouwen aan gloednieuwe initiatieven, vooral in de sport en de culturele wereld.

Zijn je oren beter dan je ogen? Dan is een carrière als klankman of -vrouw misschien iets voor jou? Wie weet zit jij binnenkort achter de knoppen van één van onze klanktafels.

Ben je eerder iemand met een neus voor verhalen? Als video content creator sta je zelf in voor het inhoudelijke luik van je video's, in combinatie met het draaien en monteren ervan.

Ervaring is geen must!

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een carrièreswitch richting (online) media?
Schrijf je dan in en op 15 mei 2021 om 13.00 uur kom je te weten of je een carrière bij Cmore ziet zitten!

Cmore ... een bedrijf in volle vlucht

Cmore is als productiehuis en content bedrijf in volle groei. En dat voel je aan alles: het team groeit, de klanten groeien, nieuwe projecten zijn ongoing of staan in de steigers, en er wordt volop geïnvesteerd. In materiaal, maar vooral in mensen. Want hoe je het ook draait of keert: de mensen zijn het bedrijf.

En dat doen we met slechts één doel: onze klant een professionele video oplossing bieden met een zo hoog mogelijke return on investment. Toekomstige medewerkers moeten sowieso over één eigenschap beschikken: het vermogen om zich te verplaatsen in de visie van de klant.

Persoonlijk contact, betrouwbaarheid, eerlijkheid en transparantie zijn dan ook dé kernwaarden binnen Cmore. Dag in, dag uit. Herken je jezelf hierin? Dan ben jij - los van je kennis en kunnen - alvast geslaagd voor onze eerste test.

En wordt dit één van jouw nieuwe werkplekken?

Cmore werkt samen met studio's in Zellik, Zaventem en Leuven.
Hieronder kan je alvast eens rondneuzen in één van de studio's in Zellik, de regie van Roularta HealthCare in Zellik en één van de studio's in Zaventem.
Zo weet je meteen hoe een aantal van je toekomstige werkplekken eruit zien.