Met "Big Data 4 Healthcare" brengt het Leuvense bedrijf LynxCare haar stakeholders samen voor een inspirerende avond binnen het thema van big data. En onder impuls van corona kiest LynxCare voor het jongste event voor een hybride formule. Een succes, zo blijkt: fysiek biedt de locatie plaats aan dik honderd gasten, maar online nemen nog eens ruim 200 mensen deel. Vanover de hele wereld.

De aula van Orsi Academy in Melle is voor de tweede keer het decor voor het symposium "Big Data 4 Healthcare", een organisatie van LynxCare in samenwerking met In4Care.

Het verschil met de vorige editie: dit keer kiest LynxCare voor een hybride event. "In de aula is plaats voor zo'n 130 mensen. Corona heeft een andere mindset teweeg gebracht, en het lijkt ons dan ook het ideale moment om het symposium in hybride vorm aan te bieden", legt Thibault Vandenhove, marketing manager van LynxCare uit.

Het resultaat is meteen zichtbaar: de aula zit aardig vol, maar online neemt dubbel zoveel volk deel als fysiek. Een bereik dat drie keer groter is dan met een louter fysiek event.

49600527-e17c-4738-893b-61226c99af4d

"Cmore ging above and beyond"

De beslissing om het evenement te laten doorgaan in een hybride vorm, is vrij laat genomen. LynxCare zocht en vond in Cmore de partner om alsnog alles in goede banen te leiden, zowel fysiek als online.

Zo maakt het Cmore team alle videocontent die tijdens het hybride event zal worden afgespeeld: openers, titelschermen, fragmenten, ... alles wordt in de huisstijl van het evenement opgemaakt, en dit voor zowel weergave in de zaal als online.

Ter plaatse zorgt Cmore voor alle audiovisuele aspecten: audio, microfoons, projectie, camera's, belichting, ... kortom: het volledige plaatje om er een geslaagde avond van te maken.

En we zijn wat blij dat de organisator dit ook zo ervaren heeft:

Stream Force One als het hart van de productie

Om de capaciteit van de aula bij Orsi Academy ten volle te kunnen benutten, en zoveel mogelijk mensen het event fysiek te laten bijwonen, zet Cmore haar Stream Force One in: een compacte OB wagen met alle apparatuur aan boord om zowel zaal als online van de passende videostream te kunnen voorzien.

Dat, in combinatie met techniekers die tot het uiterste gaan, een regisseur die de touwtjes stevig in handen houdt, en een team die naast dit alles ook nog de productie van een aftermovie voor haar rekening neemt, maakt Cmore tot een one-stop-shop voor alles wat met hybride en online events te maken heeft.

Wil je meer weten over Stream Force One? Klik dan door naar deze pagina voor alle technische specificaties.

Wil je het volledige hybride event "Big Data 4 Healthcare" bekijken? Da's uiteraard geen probleem. Hieronder kan je de volledige avond herbekijken.

Voor meer informatie over Cmore en hybride events, surf je verder naar deze pagina.