pagina-opleidingen

Duik mee in de boeiende video-first wereld

Je bent ervan overtuigd dat je zelf aan de slag moet met video in jouw bedrijf of organisatie? Zeker weten!
Video heeft de unieke kracht om emoties op te wekken. Video straalt authenticiteit uit. En video schept bovenal vertrouwen.

Maar ... hoe begin je eraan? Geen paniek. Wij gaan je helpen.
Als jouw business-first partner delen we al onze kennis zodat je vol vertrouwen én op de juiste manier zelf kan starten met video.

Wat mag je verwachten?

Elke opleiding en elke workshop van Cmore komt recht uit de praktijk. Wie een theoretische opleiding verwacht, moeten we teleurstellen. Ons doel is telkens om op een zeer praktijkgerichte manier te werken rond video die straks jouw bedrijf of organisatie een boost geeft.

Aan de hand van concrete bestaande voorbeelden triggeren we jou om na te denken hoe specifieke video's in jouw bedrijf kunnen werken.

En ook wij blijven bijleren: om zelf up-to-date te blijven in het razendsnel veranderende videoland, volgen wij regelmatig workshops en congressen in het buitenland. Ook die informatie is van onschatbare waarde. En jij krijgt die extra informatie gewoon tussendoor mee geserveerd.

Onze opleidingen en workshops voor jouw resultaat

WORKSHOP: Haal meer uit je waardevolle salescontacten met video

​​In deze workshop van een halve dag ga je als zaakvoerder of verkoper aan de slag met 7 specifieke video's die keer op keer effect hebben in het verkooptraject. ​ ​Iedereen neemt actief deel, grotendeels op basis van werk- en klantervaringen. De uitkomst van de workshop is voor elk bedrijf anders.

Voor wie

Deze workshop is exclusief voor zaakvoerders en verkopers die slimmer, persoonlijker en professioneler met klanten en prospects willen communiceren.

Waar en wanneer?

Momenteel staat er geen opleiding gepland.

Deze opleiding kan ook bij jouw in het bedrijf gegeven worden.

Smart-phone-video for business

In één dag leer je zelf professionele video’s maken. En dat met de smartphone. Starten doen we met de inhoud: wat wil je met jouw video bereiken? Pas daarna zet je dit om in de praktijk. Eenmaal terug in jouw bedrijf of organisatie, kan je onmiddellijk aan de slag om budgetvriendelijk professionele video’s te maken.

Voor wie

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die het belang van video inziet en zelf aan de slag wil gaan: marketing- en communicatiemedewerkers, HR-medewerkers, verkoopsmedewerkers, coaches, immomakelaars, ...

Waar en wanneer?

Momenteel staat er geen opleiding gepland.

Deze opleiding kan ook bij jou in het bedrijf gegeven worden.

5 redenen om niet te investeren in een video opleiding

Ik geloof dat het allemaal niet zo'n vaart zal lopen. Ook al weet ik dat vandaag 80% van alle internetverkeer uit video bestaat. En ook al weet ik dat alle sociale media platformen volop inzetten op de verdere ontwikkeling van video.

Ik gun mijn concurrent van harte een gigantische voorsprong op vlak van marketing en sales. Ik zal rustig toekijken terwijl hij bij elke nieuwe video een stukje meer vertrouwen wint bij mijn (potentiële) klanten.

Ik ben er zeker van dat ik helemaal geen verhaal te vertellen heb. Over mijn bedrijf, product of organistatie heb ik niets, maar dan ook helemaal niets interessants te tonen waarmee ik potentiële en bestaande klanten kan engageren en inspireren.

Ik ben er heilig van overtuigd dat de Return On Investment (ROI) van die dure bedrijfsvideo die ik vorig jaar heb laten maken, dit jaar wel zal komen. Beter één goede, complete voorstelling van mijn bedrijf, dan 50 verschillende doelgerichte video's. Toch?

Ik ben op technisch vlak een complete ramp. Zelfs eenvoudige stap-voor-stap handelingen op mijn smartphone zijn voor mij een hele uitdaging. Laat staan dat ik met die smartphone straks zelf op een professionele manier video's zal maken.

Blijf op de hoogte van toekomstige opleidingen

* verplicht veld

Cmore gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van komende video opleidingen. Je kunt op elk moment afmelden voor deze mailinglijst, en dit door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails.

Cmore gebruikt Mailchimp als marketing platform. Door op onderstaande knop te klikken, neem je er kennis van dat jouw gegevens naar Mailchimp zullen verstuurd worden. De privacy rules van Mailchimp kan je hier nalezen.