strategie distributie videoproductie

Onze zandbak? Doelgerichte video's met sterke inhoud ...

Cmore is een productiehuis met het hart, de kennis, de mensen en de technologie voor inhoudelijke en doelgerichte video's.

Wij willen niet de mooie, afgelikte spot voor de nieuwe BMW 3 maken.
We willen wel de video's maken waarin we vertellen waarom de nieuwe BMW 3 mogelijks jouw ideale volgende auto is.

Jouw productiepartner in een flexible samenwerking.

Een samenwerking voor een éénmalige opdracht, of een samenwerking op langere termijn?
Wat jouw voorkeur ook is, Cmore hanteert flexibele formules en transparante prijzen. Aan jouw de keuze.

Video 'on-the-go'

Je verkiest een samenwerking voor je volgende video of je volgende videoproject? Geef ons een seintje en we bezorgen je een voorstel op jouw maat.

Ja, ik wil samenwerken voor mijn volgende video

Video in abonnementsformule

De ideale productieformule voor bedrijven, organisaties en overheden die video op een permanente basis willen inzetten tegen een vaste maandelijkse prijs.

Ja, toon mij alle informatie over de abonnementsformules

Al jouw voordelen op een rijtje:

Inhoudelijk sterk

Inhoud primeert bij Cmore. Door onze journalistieke achtergrond weten we beter dan wie ook wat belangrijk is in communicatie naar specifieke doelgroepen. Jouw boodschap omzetten in verstaanbare taal voor jouw doelgroep is onze primaire zorg.

Actuele technische middelen

Drone, camerastabilisatie, autocue, multicamera, belichting, decor, studio, ... welke video's er in jouw strategie ook aan bod komen, Cmore of haar freelance medewerkers en haar partners hebben het juiste materiaal in huis. En nog belangrijker: we weten ook hoe het te gebruiken. Technisch gezien is vrijwel alles mogelijk.

Duidelijk budget

Wij houden wel van verrassingen, maar niet als het om budgettaire verrassingen gaat. Jij waarschijnlijk ook niet? Daarom spreken we vooraf een duidelijk budget af. Binnen dit budget worden de doelstellingen maximaal gerealiseerd. Zijn er budgettaire problemen, dan zullen we hierover ruim op voorhand communiceren.

Meer dan 50 videoprofessionals

Voor elke opdracht kan je rekenen op de juiste man of vrouw. Onze basis is klein, maar we rekenen dagelijks op de professionele videoskills van meer dan 50 gespecialiseerde freelance medewerkers. Zij staan klaar om aan jouw volgende video te beginnen.

Up-to-date kennis

De digitale wereld is voortdurend in beweging. Virtual reality, 360° video, artificial intelligence, ... stuk voor stuk vinden ze hun weg in de Vlaamse videowereld. Cmore volgt de ontwikkelingen op de voet op internationaal niveau, zodat jij je voorsprong kan vergroten op jouw concurrenten.

Digitaal archief

Al jouw opnames komen terecht in ons beveiligd en gemirrord archief. Zo zijn de opnames op latere tijdstippen snel toegankelijk en onmiddellijk beschikbaar voor (her)verwerking. Trouwens, ook jouw afgewerkte videobestanden komen in dit archief terecht. Wij zorgen voor jouw bestanden.

Welke video kunnen we voor jou realiseren?

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right