pagina-media-antoon

Cmore in the picture. Een overzichtje ...

Af en toe kom je Cmore tegen in de media. En natuurlijk houden wij zelf keurig een overzichtje bij van alle publicaties.

made-in-west-vlaanderen-cmoresports

20 april 2021 - Made in West-Vlaanderen

Starter in de kijker: CmoreSports wil de zogenaamd mindere sporten meer visibiliteit bezorgen

West-Vlamingen zijn sportfanaten en de interessesfeer gaat bijzonder ver. Of met andere woorden: er is meer dan voetbal en wielrennen. Alleen zuigen die twee sporten - soms tot in het ongerijmde toe (denk maar aan de ellenlange voorbeschouwingen) - alle aandacht van de grote mediakanalen naar zich toe. CmoreSports wil aan dat euvel verhelpen en een bredere coverage bieden via livestream.

Lees hier het volledige artikel

KW-Steaming-Uitvaart

8 mei 2020 - Krant van West-Vlaanderen

Christophe Vandenbussche kent succes met live streaming uitvaarten: "Er zit toekomst in."

Het videoproductiehuis Cmore van Christophe Vandenbussche kampte ook met het wegvallen van opdrachten door het coronavirus. Tot de zaakvoerder plots met de idee kwam om uitvaarten van livestreaming te voorzien. "Ik startte er aan met veel vraagtekens, maar de reacties zijn positief."

Lees hier het volledige artikel

HLN-coronaclip

6 mei 2020 - HLN

Reclamespot zet lokale handelaars in de spotlights: "Honderd procent klaar voor heropening"

Middenstandsvereniging Heusden (MVH) heeft een professionele reclamespot opgenomen om de handelaars in groot Destelbergen te ondersteunen. “We zijn helemaal klaar voor de heropening”, zegt voorzitster van MVH Joke Amend.

Lees hier het volledige artikel

Nieuwsblad-Coronaclip

5 mei 2020 - Het Nieuwsblad

Middenstandsvereniging Heusden neemt coronaclip op

De opening van de winkels... we kijken er met zijn allen reikhalzend naar uit. Niet in het minst de getroffen middenstanders zelf. In Heusden is dat niet anders, en daar heeft het bestuur van MVH iets op gevonden. De komende dagen mag u hier de coronaclip verwachten, met onze eigen winkeliers in de hoofdrol. Want zij zijn er klaar voor.

Lees hier het volledige artikel